Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΔΕΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ:ΛΑΥΡΙΟ ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6984928944, 6974010107
ΑΦΜ090173190
Mail: eklavrio@gmail.com , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Σε νέα παρέμβαση προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Κορωπί με αφορμή νέα διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικογένεια μακροχρόνια  ανέργων που αδυνατούν να πληρώσουν και μάλιστα  για ποσό που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο.
   Στην παρέμβαση, η διευθύντρια του υποκαταστήματος, μας ανέφερε ότι δεν είναι αρμοδιότητά της και ότι πλέον η ΔΕΗ είναι ΑΕ και ακόμα πως  όλα αυτά, η επίθεση δηλαδή ακόμα και στους ανέργους που αδυνατούν να πληρώσουν, είναι νόμοι του κράτους.  Αυτή είναι μάλλον η υπεράσπιση  των κοινωνικά αδύναμων  που διαφημίζει η κυβέρνηση Σύριζα, να νομοθετεί κατά των εργαζόμενων και να φόροαπαλλάσσει εφοπλιστές και βιομήχανους οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Αυτή είναι απ ότι φαίνεται η άλλη όψη της ανάπτυξης, της κανονικότητας και της εξόδου από τα μνημόνια που προπαγανδίζει η κυβέρνηση. 
     Το Εργατικό κέντρο Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής απαίτησε την επανασύνδεση του ρεύματος και να σταματήσει η επίθεση στον λαό ιδιαίτερα  σε όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν λόγω του τσακίσματος των δικαιωμάτων μας. Η κυβέρνηση Σύριζα έχει τεράστιες ευθύνες όπως και οι προηγούμενες για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ενέργειας και γατί ένα κοινωνικό αγαθό όπως το ρεύμα γίνεται εμπόρευμα και χρυσάφι για μονοπωλιακούς ομίλους. 
    Καλούμε τον λαό να μην αποδεχθεί αυτήν την κατάσταση να παλέψει με το ταξικό κίνημα για έναν φορέα ενέργειας πραγματικά δημόσιο που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών.    
                                  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ                Λαύριο26-3-2019                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου