Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο 24-1-2013
Αρ. Πρωτ.9

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ
ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Τετράωρη Παναττική Στάση Εργασίας Αύριο Παρασκευή
12 με 4μ.μ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το
ΣΑΒΒΑΤΟ 26-1  11π.μ στην Ομόνοια

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση, που για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) προχώρησε στην απαράδεκτη πολιτική επιστράτευση .
Αυτή η πρόκληση πρέπει να απαντηθεί με την μαζική συσπείρωση και συμπαράσταση των σωματείων όλων των κλάδων στους αγωνιζόμενους συνάδελφους στα ΜΜΜ.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αλληλεγγύη του με την κήρυξη τετράωρης στάσης Εργασίας 12με 4μ.μ. αύριο Παρασκευή 25-1 και το Σάββατο το πρωί 11πμ. συμμετοχή σε συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. 
Η Επιστράτευση να μείνει στα χαρτιά, να την κάνει κουρέλι το μαζικό οργανωμένο κίνημα.
Συνάδελφοι στα ΜΜΜ, οι εργαζόμενοι- άνεργοι της Λαυρεωτικής είναι αλληλέγγυοι στον αγώνα σας που είναι δίκαιος. Εμάς δεν μας ταλαιπωρείτε, αυτό το έχει αναλάβει η κυβέρνηση που με την πολιτική των ακριβών εισιτηρίων μας έχει αποκλείσει από τα αστικά μέσα συγκοινωνιών. Ειδικά τους άνεργους, μας έχει «αιχμάλωτους» στα σπίτια μας, μιας και για να πάμε στην Αθήνα χρειάζονται 15 ευρώ.
Συνεχίστε τον αγώνα για την συλλογική σύμβαση, κατάκτηση βαμμένη με το αίμα της εργατικής τάξης, που σήμερα αμφισβητείται από την Κυβέρνηση και τα αφεντικά της. Απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστικές συγκοινωνίες μπορούν να δώσουν οι αυξήσεις στους μισθούς οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ένας ενιαίος φορέας συγκοινωνιών. 
Όλα τα σωματεία να εκφράσουν με Κάθε τρόπο την συμπαράσταση στους απεργούς.     



ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΥΡΙΓΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ                                                                               ΚΟΥΜΠΛΗ ΜΑΡΙΑ