Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

2ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΙΛ. και 1χλμ για παιδιά

2ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  10 ΧΙΛ.
και 1χλμ για παιδιά
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου (ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ) συνδιοργανώνουν  αγώνα ανώμαλου δρόμου και δυναμικό περπάτημα 10.000 μ. καθώς και αγώνα 1.000 μ. για παιδιά.
Αυτός ο 2ος Λαϊκός αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στους αγώνες των εργαζομένων για συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα.
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι εντός του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου ΤΠΠΛ (Εγκαταστάσεις πρώην Γαλλικής εταιρίας).
Κυριακή 15 Απρίλη 2018  &  Ώρα 10:00  
(Η προσέλευση 1 ώρα νωρίτερα 9π.μ)

Σκοπός : Να αναδειχτεί ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός. Η δημιουργία ενός δρομικού γεγονότος χωρίς χορηγούς και πολυεθνικές. Η ανάδειξη του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της Λαυρεωτικής, σμιλεμένο από τα χέρια των μεταλλωρύχων, που άφησαν ανεξίτηλη υπογραφή στο πέρασμα των χρόνων. Η διεκδίκηση από την πολιτεία χρηματοδότησης των τμημάτων αθλητισμού με σκοπό την ελεύθερη πρόσβαση όλων στην άθληση χωρίς κόστος.   

Όροι συμμετοχής: Οι αθλητές που θα συμμετέχουν με ευθύνη τους θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στις ανάλογες ιατρικές εξετάσεις.
Στον αγώνα των 10 χιλ. συμμετέχουν όσοι είναι μεγαλύτεροι των 17 ετών.

Διαδρομή: Ακολουθείτε μια διαδρομή 400 μ. εντός των εγκαταστάσεων του ΤΠΠΛ και βγαίνοντας από την άνω πύλη μπαίνετε στο δημόσιο δρόμο Λαυρίου – Καμαρίζης για 300 μ. ,συνεχίζετε δεξιά σε χωματόδρομο και σε μια ανηφορική διαδρομή για 3 χιλ. ,τα επόμενα 1800 μ. είναι ελαφρά κατηφορική .
Σε λίγα μέτρα φθάνετε στην καμινάδα όπου  έχετε πανοραμική θέα της πόλης του Λαυρίου ,του κόλπου του Θορικού και των εγκαταστάσεων των μεταλλείων.
Περνώντας  κάτω από την καμινάδα μπαίνετε σε στενό πευκόφυτο πετρώδες μονοπάτι  από όπου περνούσε το τρένο των μεταλλείων και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Ύστερα από 1 χιλιόμετρο στρίβετε δεξιά και μπαίνετε σε επίπεδο χωματόδρομο που μέσω του συνοικισμού Καβοδόκανο και μικρής ασφάλτινης διαδρομής θα σας οδηγήσει στον τερματισμό από την βόρεια πύλη εισόδου του πάρκου.
Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν 3 σταθμοί ,ο πρώτος στα 3,5 χιλ. ο δεύτερος στα 7 χιλ. και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει χρονομέτρηση (όχι ηλεκτρονική)

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ο αγώνας των 1000 μ. για παιδιά θα γίνει εντός των εγκαταστάσεων του πάρκου σε μια κυκλική διαδρομή. Για τη συμμετοχή τους θα υπάρχει σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα.
Που ακριβώς θα διεξαχθεί ο αγώνας: Το σημείο εκκίνησης είναι το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Λαυρίου και η διαδρομή από Αθήνα είναι η εξής: Από Αττική Οδό παίρνουμε τον δρόμο που πάει προς Μαρκόπουλο (λοξός αριστερά) και συνεχίζουμε μέχρι να φτάσουμε στο Λαύριο και στην πρώτη υποχρεωτική κυκλική διαδρομή που θα συναντήσουμε, στο δεξί μας χέρι είναι η είσοδος του ΤΠΠΛ. Για parkingθα χρησιμοποιηθεί ο χώρος (αλάνα) απέναντι από την είσοδο.
Θα υπάρχει χώρος φύλαξης ρουχισμού.

ΕΠΑΘΛΑ
        Θα υπάρχει βράβευση στα 10 χιλ.  για  τους 3 πρώτους άντρες και  3 πρώτες γυναίκες
Και αντίστοιχα για τα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια στον αγώνα των 1.000 μ.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.
Προθεσμία υποβολής :  Παρασκευή 13/4/18


ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Φίλε δρομέα για διευκόλυνση στον αγώνα στις 15 Απρίλη στο Λαύριο θα υπάρχει λεωφορείο  (εφ' όσον συγκεντρώνονται πάνω από 30 άτομα)  από τον σταθμό του  ΜΕΤΡΟ  ΚΟΡΩΠΙ  για τον αγώνα και επιστροφή. Το λεωφορείο θα βρίσκεται στη έξοδο προς την πλευρά της Αθήνας (εκδοτήρια εισιτηρίων). Αναχώρηση στις 08: 15  και επιστροφή στις 13:00.
Το κόστος θα είναι 3 ευρώ με επιστροφή και θα επιβαρύνει τον δρομέα
Θα γίνει χρήση λεωφορείου  εφ'  όσον έχει δηλωθεί από πριν ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε.
ΜΕΤΡΟ έχει κάθε μισή ώρα με αστική χρέωση.

Δηλώστε με μήνυμα ή τηλεφωνικά,  Δημήτρης Μεταξάς  6934468485 Δημήτρης Τουμανίδης  6973506483


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ


ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στείλτε τα στις διευθύνσεις sdrokoniker2013@gmail.com  ή  agonasdromoulavrio@gmail.com  
ή στο fax : 2292025328
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. Δημήτρης Μεταξάς: 6934468485 Δημήτρης Τουμανίδης6973506483


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑ :
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ :
ΣΥΜΕΤΟΧΗ 10ΧΙΛ./Δυναμικό περπάτημα /1000 μ.:
ΦΥΛΛΟ :
ΣΥΛΛΟΓΟΣ :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :
ΠΟΛΗ :
e-mail :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:


                                           
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Συμμετέχω στον αγώνα 10km / 1000m που θα διεξαχθεί 15-04-2018 στο Λαύριο με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με τον αγώνα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


                                            Ο δηλών (ούσα)