Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

ΛΑΥΡΙΟ 15-3-16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, επανέρχεται με νέο Δελτίο Τύπου για να ενημερώσει ότι συνεχίζεται και εντείνεται η αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες, ιδιαίτερα από την στιγμή όπου οι χώροι φιλοξενίας έγιναν δύο στην περιοχή μας. Ο ένας είναι το γνωστό κέντρο προσφύγων στην κεντρική πλατεία και το δεύτερο στην κατασκήνωση του Υπουργείου Γεωργίας. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια του λαού της περιοχής να συνδράμει, ώστε οι ξεριζωμένοι να βρουν ένα πιάτο φαγητό, ένα κρεβάτι, λίγο ζεστασιά. Χαιρετίζουμε τις μέχρι τώρα προσπάθειες των εργαζομένων του Κέντρου Υποδοχής προσφύγων που – αν και παραμένουν 10 μήνες απλήρωτοι- Κάνουν ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πρόσφυγες.
Η βοήθεια συλλέγεται καθημερινά από της 9πμ έως της 1μμ στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου (Δανουκάρα 7)  

Τα υλικά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οι πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, μπιμπερό, σερβιέτες, ατομικές συσκευασίες χαρτομάντηλα, σαμπουάν (μικρή συσκευασία), αφρόλουτρα (μικρή συσκευασία), σαπούνια, οδοντόκρεμες οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια.

Γάλα για βρέφη, γάλα εβαπορέ, έτοιμες τροφές για μικρά παιδιά που δεν χρειάζονται ψυγείο, ατομικά νερά, χυμοί, ατομικές συσκευασίες μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιές, ατομικές μαρμελάδες, βούτυρο, ζάχαρη, κονσέρβες.

Κουταλάκια - πιρούνια - πιάτα - ποτήρια μιας χρήσης.
Εσώρουχα ανδρικά - γυναικεία - παιδικά, κάλτσες ανδρικές - γυναικείες - παιδικές, αθλητικά παπούτσια σε όλα τα μεγέθη και σε καλή κατάσταση.

Χαρτί Α4, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές. 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ