Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7 19500 ΛΑΥΡΙΟ Τηλ./φαξ 22920-25328 κιν. 6977781657



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
24 ημέρες απεργίας και συνεχίζουμε με νέα 48ωρη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΗ


Οι απεργοί των ΕΧΤΡΑ συνεχίζουν !! Αυτή είναι η απόφαση της νέας Γενικής τους Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιούνη. Αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσπάθεια κλιμάκωσης του αγώνα σε όλα τα καταστήματα των ΕΧΤΡΑ. Η επιτροπή των απεργών που επισκέφτηκε εχθές μια σειρά καταστήματα των ΕΧΤΡΑ σε Αθήνα και Ελευσίνα, διαπίστωσε ότι υπάρχει θετικό κλίμα στους εργαζόμενους και ανάγκη πρωτοβουλιών οργάνωσης του αγώνα συνολικά στα ΕΧΤΡΑ.
 Το σωματείο ιδιωτικών Υπαλλήλων αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 48ωρης Απεργίας στα ΕΧΤΡΑ του Λαυρίου για την Παρασκευή 14 και το Σαββάτο 15 Ιουνίου με αιτήματα την άμεση ανάκληση της απόλυσης την αποκατάσταση των μισθών των εργαζομένων με βάση την κλαδική σύμβαση του εμπορίου του 2011 για όλους τους εργαζόμενους το σταμάτημα των ευέλικτων μορφών απασχόλησης.
Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10:30Π.Μ (Αναχώρηση 8:30π.μ από άγαλμα Μεταλλωρύχων)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10:30Π.Μ (Αναχώρηση 8:30π.μ από άγαλμα Μεταλλωρύχων)
Το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση που με το δόγμα «Νόμος και τάξη» προχώρησε στο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης σε μια νύχτα με την αυταρχική και προκλητική απόφαση του υπουργού που με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απολύει 2600 εργαζόμενους. Πέταξαν και το φύλο συκής που κάλυπτε την δικτατορία των μονοπωλίων πίσω από την λεγόμενη «αστική δημοκρατία» και δεν δίστασαν να προχωρήσουν στην εντολή των αφεντικών τους με τον πιο ξενδιάτροπο τρόπο με μια απόφαση ενός Υπουργού εντολοδόχου των ιδιωτικών συμφερόντων, των μεγαλοκαλαναρχών.
Σε όλα αυτά απαντάμε με την μαζική μας συμμετοχή στην αυριανή απεργία, αλλά και με κλιμάκωση, οργάνωση σε Κάθε χώρο δουλειάς. Να πρωτοστατήσουν στον αγώνα οι εργαζόμενοι που τους ετοιμάζουν  τον δρόμο της εξόδου από τις δημόσιες υπηρεσίες, στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, στα νομικά πρόσωπα του Δήμου.
Εδώ δεν χωρούν αυταπάτες, ότι μπορεί να γλιτώσουμε εμείς γιατί απολύθηκαν κάποιοι άλλοι, όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σου έρχεται και η σειρά σου. Να εκφραστεί στον μέγιστο βαθμό η αλληλεγγύη σε όποιον εργαζόμενο αγωνίζεται, στην ΕΡΤ, στα ΕΧΤΡΑ, στα ΕΑΣ όπου υπάρχουν αγώνες.
Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος και να αντιπαράθεση στην επίθεση του κεφαλαίου, αγώνες μαζικούς με προοπτική  που θα ξεκινούν από τόπους δουλειάς και θα αγκαλιάζουν όλους τους εργαζόμενους.
Όλοι στην απεργία και στην  συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αγία Παρασκευή 10:30π.μ  Αναχώρηση με πούλμαν 8:30π.μ  από άγαλμα μεταλλωρύχων
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ