Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο 8-1-2013
Αρ. Πρωτ. 15

ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( 7π.μ ως 11π.μ )
ΤΡΙΤΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 8:30π.μ στο πεδίον  Άρεως

κάτω η καταστολή και η προβοκάτσια
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 35   ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Στα δικαστήρια σέρνονται οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που συνελήφθησαν μετά από μια παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας. Έκτος της σύλληψης τους είχαμε και το χτύπημα συναδέλφων που βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο για συμπαράσταση, αλλά και την άθλια και κακοφτιαγμένη προβοκάτσια που προσπάθησαν να στήσουν η οποία έπεσε στο κενό.   
Ο «Νόμος και η Τάξη» δεν θα περάσει, το κίνημα δεν τρομοκρατείται από την βία και την καταστολή του αστικού κράτους, έχει εμπειρία και μπορεί να αποκρούει και την βία και τις προβοκάτσιες.  
Η κυβέρνηση  και η μεγαλοεργοδοσία σκοπό έχουν να μας Κάνουν σύγχρονους σκλάβους με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης. Ξέρουν ότι αυτή η πολιτική οδηγεί την κοινωνία σε αναζήτηση διεξόδου από αυτό τον «μονόδρομο» του κεφαλαίου. Η διέξοδος  προς όφελος του λαού είναι εκ’ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν του «μονόδρομου» του κεφαλαίου και αναπόφευκτα έρχεται η όξυνση και η σύγκρουση, αντικειμενικά μπαίνει το ζήτημα ποιος με ποιον. Με τα μονοπώλια και την ΕΕ ή με την Εργατική τάξη και την συμμαχία της στον δικό της δρόμο για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.  Η κυβέρνηση θέλει να Σταματήσει στην ρίζα της την κοινωνική έκρηξη με την βία, την καταστολή και την τρομοκρατία, με την περιστολή των ελευθεριών. Αυτή η προσπάθεια έχει κοντά ποδάρια και η οργανωμένη πάλη θα την γυρίσει μπούμεραγκ στην κυβέρνηση. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου προχώρησε σε συνεδρίαση και αποφάσισε για την Τρίτη 12 Φλεβάρη, τετράωρη στάση εργασίας και συμμετοχή στην συγκέντρωση στο πεδίον Άρεως 8:30π.μ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ                                                                              ΚΟΥΜΠΛΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου