Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟ 27% Η ΑΝΕΡΓΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


Νέα αύξηση σημείωσε η ανεργία το Νοέμβρη του 2012 στην Ελλάδα, με το ποσοστό της να ανέρχεται σε 27%, έναντι 20,8% το Νοέμβρη του 2011 και 26,6% τον Οκτώβρη του 2012, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Η δημιουργία στρατιών ανέργων και η αύξησή τους κάθε μήνα, αποδεικνύει πόσο ψεύτικοι είναι οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης ότι με την συντριβή των μισθών και την δουλειά λάστιχο για τους εργαζόμενους θα επέφερε μείωση της ανεργίας.  0ι 1.500.000 άνεργοι, πρέπει να μην μείνουν ανενεργοί από τους κοινωνικούς αγώνες. Να αγωνιστούν μαζί με τους εργαζόμενους για την υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και οι εργαζόμενοι να αγωνιστούν  μαζί με τους άνεργους για το δικαίωμά τους στην εργασία, στην παροχή επιδόματος ανεργίας, στο πάγωμα των δανείων, στην απαγόρευση των κατασχέσεων, στην απαγόρευση της διακοπής νερού και ηλεκτροδότησης Όλοι μαζί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες, αγρότες στην απεργία στις 20 Φλεβάρη διαδηλώνουμε ενάντια στην σφαγή των δικαιωμάτων μας.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Και το κερασάκι στην τούρτα: 40% ανασφάλιστη εργασία. Που πρέπει να πάνε τα νούμερα, για να σημάνει μαζί με την πλήρη κατάρρευση του κράτους και η κατάρρευση της Τρόικας Εσωτερικού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή