Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ Ε.Α.Σ, ΕΛ.Β.Ο, ΛΑΡΚΟ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙO
ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 7μ.μ στο Λαύριο (άγαλμα μεταλλωρύχων)

Τα σχέδια για την διάλυση της αμυντικής βιομηχανίας που έχουν εκπονηθεί εδώ και χρόνια με αποφάσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και με αποφάσεις της ΕΕ για την μονοπώληση της βιομηχανίας όπλων στην Ευρωπαϊκή ένωση από Γαλλικούς και Γερμανικούς μονοπωλιακούς ομίλους, έρχονται σήμερα να ολοκληρωθούν  με το κλείσιμο ή την εκποίησή τους στα ιδιωτικά συμφέροντα. Η δήθεν αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την Τρόικα είναι χιλιοπαιγμένη και δεν μπορεί να κρύψει την συμφωνία τους για πέταγμα στον δρόμο εκατοντάδων εργαζομένων ή με την ιδιωτικοποίηση ή με το κλείσιμο.

Η υπεράσπιση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας δεν είναι υπόθεση μόνο των εργαζομένων που εργάζονται σε αυτές αλλά όλης της εργατικής τάξης.
Το παραμύθι που επικαλούνται ότι δήθεν τα Ελλείμματα για αυτές τις βιομηχανίες τα πληρώνει ο λαός είναι πρόκληση. Τα ελλείμματα τα δημιούργησαν συνειδητά οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οι διοικήσεις των εταιρειών για να προκαλούν το κοινό αίσθημα. Είναι επιχειρήσεις βιώσιμες και αναγκαίες για την προμήθεια του στρατού της χώρας μας. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις τις απαξίωναν την ανάπτυξή τους για να αγοράζουν πανάκριβα εξοπλιστικά προγράμματα από τους Αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς μονοπωλιακούς ομίλους.

Όσοι υπόσχονται ύπαρξη και φιλολαϊκή λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, της ΕΛΒΟ κλπ., χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εξίσου με την κυβέρνηση και την τρόικα πολιτικοί απατεώνες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καλεί τον λαό σε συλλαλητήριο την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 7:00 μμ στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου