Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

ΛΑΥΡΙΟ 29-01-16

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγρότες, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα σας για να μην σας ξεκληρίσουν από τα χωράφια.
H επίθεση που δέχεται η πλειοψηφία του λαού έχει έναν σκοπό, την ενίσχυση του κοινού μας εχθρού των μονοπωλίων. Η επίθεση στην μικρομεσαία αγροτιά έχει στόχο το ξεκλήρισμά της και το πέρασμα της παραγωγής σε μια χούφτα πολυεθνικές. Δεν είναι τυχαίο ότι αποφάσεις της ΕΕ μιλάνε για μείωση του αγροτικού πληθυσμού της χώρας μας από 13% στο 6%.
Η υλοποίηση των σχεδιασμών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ φέρνει τα σημερινά αποτελέσματα.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση προχωρά σε πόλεμο λάσπης ενάντια στον αγροτικό κόσμο, μιλώντας για παχυλές επιδοτήσεις, για ευνοημένη κοινωνική ομάδα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι οι όποιες επιδοτήσεις δίνονται δεν φτάνουν στους αγρότες και όσες φτάνουν είναι πενιχρές, ενώ τα χρήματα είναι των φορολογούμενων της χώρας μας που πάνε στην ΕΕ και επιστρέφουν ως επιδοτήσεις τις περισσότερες τις καρπώνονται μεγάλες πολυεθνικές όπως η ΦΑΓΕ και η ΒΙΒΑΡΤΙΑ για «επενδύσεις».
Το ασφαλιστικό της κυβέρνησης δεν παίρνει καμία βελτίωση μόνο ανατρέπεται. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την συνέχιση του αγώνα για αγροτική παραγωγή που θα καλύπτει τις ανάγκες του λαού μας, χωρίς εξαρτήσεις σε λιπάσματα, σπόρους κλπ από μονοπωλιακούς ομίλους.
Έχουμε την δύναμη μπορούμε να τους σταματήσουμε, είμαστε οι πολλοί, μπορούμε να έχουμε κοινούς στόχους γιατί έχουμε κοινό εχθρό, σε συμμαχία εργάτες, αγρότες επαγγελματίες, νεολαία, γυναίκες να δημιουργήσουμε πανίσχυρο μπλοκ ενάντια στους εκμεταλλευτές του ιδρώτα μας.   
Όλοι στην απεργία 4 Φλεβάρη
Συγκέντρωση 11πμ Λαύριο Άγαλμα Μεταλλωρύχων

AΓΡΟΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου