Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklavrio@gmail.com , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ
Λαύριο 03/02/2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ


Ενώ τα προβλήματα στην Υγεία συνεχώς διογκώνονται και η ανοχή των ασθενών και όσων εργάζονται στον χώρο έχει εξαντληθεί, η κυβέρνηση αντί να προσπαθεί να βρει λύση που σε πολλές των περιπτώσεων και οι ίδιοι παραδέχονται, προχώρησε σε μία κίνηση που δείχνει ότι όχι μόνο δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση στην υγεία που και με δικιά τους ευθύνη έχει αυτά τα χάλια, αλλά έχουν χάσει και την ψυχραιμία τους.
Συγκεκριμένα το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Λαυρίου κ. Παπασταυρόπουλο, για την κατάσταση που επικρατεί  με την έλλειψη γιατρών και αναλώσιμων. Προχωρήσαμε σε σύσκεψη φορέων όπου αποφασίστηκε η κλιμάκωση του αγώνα για το σύνολο των προβλημάτων της υγείας, μιας και δεν είναι μόνο τα αναλώσιμα ή οι γιατροί αλλά η συνολική κατάσταση στο σύστημα. Σε παρέμβασή μας στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια, αναδείξαμε τα προβλήματα τα οποία η προϊσταμένη δεν τα αποδέχτηκε.
Στην συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ένα γιατρό από το ΚΥ είχαν συνάντηση με την προϊσταμένη για το θέμα του Κέντρου Υγείας Λαυρίου. Τελικά με απόφαση που αναρτήθηκε στη διαύγεια, καρατομείται ο μέχρι τώρα υπεύθυνος για το συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Λαυρίου κ. Παπασταυρόπουλος και στην θέση του αναλαμβάνει ο κ. Βλαχογιάννης.
Την συγκεκριμένη «καρατόμηση» την θεωρούμε απαράδεκτη, προκλητική πολιτική παρέμβαση  και το μόνο που αποσκοπεί είναι να υπάρχει σιγή νεκροταφείου, από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να δέχονται αδιαμαρτύρητα την διάλυση της υγείας, τα εξαντλητικά ωράρια, είναι μη αποδεκτή. Ο κατήφορος της «αριστερής» κυβέρνησης των μονοπωλίων δεν έχει τέλος.
Ο νέος υπεύθυνος γιατρός ήταν συνεχώς στα «κάγκελα» διαμαρτυρόμενος για τις ελλείψεις, ας ελπίσουμε ότι αν αποδεχτεί την θέση δεν θα ακολουθήσει την σχολή «Πολάκη» την γνωστή της λάσπης και της συκοφαντίας σε όποιον αντιστέκεται...Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου