Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 11ΠΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

ΛΑΥΡΙΟ 10-2-16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ”
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11ΠΜ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 9πμ από Άγαλμα Μεταλλωρύχων.


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, το Σάββατο 13 Φλεβάρη  στην Ομόνοια.
Η επιτυχία της απεργίας της 4 Φλεβάρη, δίνει στον αγώνα ενάντια στην διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Με περισσότερη δυναμική, με προωθημένες μορφές πάλης και την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας, υπάρχουν προϋποθέσεις να ανατραπούν οι σχεδιασμοί της συγκυβέρνησης και όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια και στηρίζουν αυτή την πολιτική  και να ανοίξει ο δρόμος για αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας που πλήγηκαν τα τελευταία χρόνια. Ο κοινός εχθρός εργατών και αγροτών, τα μονοπώλια και οι πολιτικοί τους εκφραστές, κυβερνήσεις –ΕΕ, δίνουν την δυνατότητα μιας ισχυρής συμμαχίας που θα έχει αντιμονοπωλιακά και αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο του Σάββατου και βροντοφωνάζουμε «Εργατιά-αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά».
Αναχώρηση πούλμαν 9πμ από Άγαλμα Μεταλλωρύχων.
Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει την Πέμπτη 11 Φλεβάρη στην σύσκεψη που καλούν οι ταξικές ομοσπονδίες στο ΝΟΒΟΤΕΛ, για συντονισμό της κοινής δράσης για το ασφαλιστικό. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου