Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-2 ΟΜΟΝΟΙΑ


Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής

                                                        
    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Κλιμακώνουμε την πάλη μας.Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι. Μετά την επιτυχημένη 24ωρη απεργία στις 4 Φλεβάρη και τις χιλιάδες λαού που διαδήλωσαν σε όλη τη χώρα συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες, που πήραν απόφαση για κάθοδο στην Αθήνα. Περνούμε μαζικό μέρος στο συλλαλητήριο  που καλεί το Π.Α.ΜΕ, το Σαββάτο 13 Φλεβάρη στις 11π.μ στην Ομόνοια,  σε ένδειξη αλληλεγγύης στη φτωχομεσαία αγροτιά. Το επόμενο διάστημα είμαστε σε επαγρύπνηση, σε περίπτωση που παρά την καθολική κατακραυγή η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει το νομοσχέδιο λαιμητόμο για ψήφιση στη Βουλή να απαντήσουμε με 48ωρη Πανελλαδική απεργία και με νέες ανεβασμένες μορφές πάλης.  Με μια φωνή, σαν μια γροθιά να απαιτήσουμε να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία .
-> Να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία που καταλήστευαν τα ταμεία, που τσακίζουν μισθούς και μεροκάματα, φέρνουν την ανεργία ,ευθύνονται για την κρίση !Με τα μονοπώλια ή με το λαό! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!
 
-> Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική!

->Δουλειά με δικαιώματα, ασφάλιση, συλλογικές συμβάσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες μας, δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία για μας και τα παιδιά μας.

                                       Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!

Μαζί με τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τους ανέργους, τις γυναίκες, παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας!

Όλοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ στο πλευρό της αγωνιζόμενης αγροτιάς, το Σάββατο 13 Φλεβάρη στην Ομόνοια.

Αναχώρηση από το άγαλμα μεταλλωρύχων με πούλμαν 9π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου