Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ NATO KILLERS GO HOMO

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklavrio@gmail.com , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ
NATO KILLERS GO HOMO

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, προχώρησε σήμερα το πρωί σε συμβολική ενέργεια ανάρτησης πανό στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, στέλνοντας αντιιμπεριαλιστικό-αντιπολεμικό μήνυμα στους λαούς. Η κίνηση αυτή έγινε μία εβδομάδα πριν την μεγάλη διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη στο Νατοϊκό Στρατηγείο.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμπλέκει όλο και περισσότερο την χώρα μας και τον λαό μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς με την λεγόμενη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» με σκοπό το άνοιγμα πεδίων κερδοφορίας στα μονοπώλια, με τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών, και δρόμων ενέργειας και εμπορίου. Ο άξονας, Ελλάδας Αιγύπτου, Ισραήλ, Κύπρου, η αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, το κάλεσμα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με αφορμή τους πρόσφυγες, η παραχώρηση γης και όλων των διευκολύνσεων στους φονιάδες των λαών, καθώς και η συμμετοχή Ελληνικών στρατευμάτων σε 13 σημεία του πλανήτη, δείχνουν ξεκάθαρα την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς που σκοπό έχουν την αναβάθμιση της  αστικής τάξης και το καλύτερο πλασάρισμα στην μοιρασιά της λείας του πολέμου. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ανάπτυξη των κερδών των μονοπωλίων με την ψήφιση του 3ου και 4ου μνημονίου και μέτρα ενάντια στον λαό μέχρι το 2060. Παρόμοιες ενέργειες ακολουθούν και οι αστικές τάξεις γειτονικών χωρών όπως της Τουρκίας και της Αλβανίας. Όλοι τους χρησιμοποιούν τον εθνικισμό και τις θρησκείες για να φανατίζουν τους λαούς για να εξυπηρετήσουν τις επιδιώξεις τους. Σε όλα αυτά απαντάει η εργατική τάξη της χώρας μας και των γειτονικών κρατών στην μεγάλη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης όπου και θα συμμετέχουν συνδικαλιστές από τα Βαλκάνια την Τουρκία και άλλες χώρες με σύνθημα «Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά»
Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, πιστό στον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και τους πολέμους δηλώνει παρόν στη μεγάλη διαδήλωση και έχει ναυλωθεί πούλμαν για την συμμετοχή των εργαζομένων της περιοχής. Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων 6984928944     

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου