Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ:
ü   ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ
ü  ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ü  ΣΤΑ ΣΠΑΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ü  ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
ü  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
ü  ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ü  ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Οι εργοδότες πανηγυρίζουν  για τα τρελά κέρδη στον τουρισμό, η κυβέρνηση τους λέει: ιδού η ανάπτυξη που περιμένατε και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα κάτεργα των ξενοδοχείων με μισθούς στα όρια των 586 ευρώ με ατελείωτες απλήρωτες ώρες υπερωριών, με σπαστά ωράρια, χωρίς ρεπό.  Στον επισιτισμό κυριαρχεί η ανασφάλιστη εργασία με ατελείωτα ωράρια και με ένα ένσημο τον μήνα για τα μάτια του κόσμου με μισθούς φιλοδωρήματα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, ενισχύοντας την απόφαση για απεργία στον τουρισμό, συνεδρίασε και αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ για της 20 Ιούλη όπως έχει αποφασιστεί από τα συνδικάτα του κλάδου. Θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας. Θα τσαλακώσουμε την πλαστή εικόνα της ανάπτυξης που ευαγγελίζονται οι κυβερνώντες, αναδεικνύοντας την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στους χώρους που βρίσκονται σε τρελά κέρδη. Η οργάνωση και ο αγώνας των εργαζομένων, είναι η καλύτερη απάντηση στην βαρβαρότητα που ετοιμάζουν για όλους μας

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ


Στο όνομα να μην πληγεί η οικονομία, κράτος και εργοδοσία θα εξαπολύσουν όλο το συρφετό στα ΜΜΕ. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κοινωνικό αυτοματισμό, κάτι που πλέον ξεφτίζει, γιατί όλοι  καταλαβαίνουν ότι αν δεν σταματήσουν οι συνθήκες γαλέρας στον τουρισμό θα επεκταθούν και στους υπόλοιπους κλάδους. Στην λάσπη των μεγαλοξενοδόχων και της κυβέρνησης, όπλο μας η αλληλεγγύη, νόμος το δίκιο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου