Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ


Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Επιτροπής
 Λαυρεωτικής στη ΔΕΗ  Κορωπίου 
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στο Λαύριο και στο Κορωπί απαιτώντας την επανασύνδεση του ρεύματος 9 λαϊκών οικογενειών που αδυνατούσαν να πληρώσουν. Διεμήνυσε στους υπεύθυνους της ΔΕΗ ότι δεν θα αφήσει καμία λαϊκή οικογένεια να μείνει στο σκοτάδι εξ αιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της πολιτικής της Ανώνυμης εταιρίας ΔΕΗ.

Οι υπάλληλοι από τη μεριά τους δήλωσαν ότι δεν μπορούν να Κάνουν τίποτα περισσότερο από ότι τους ορίζει το πλαίσιο λειτουργίας της επιχείρησης. Η ΛΕΛ απαίτησε να γίνονται περισσότερες διευκολύνσεις στο ζήτημα των διακανονισμών και φυσικά δήλωσε την θέση της ότι θεωρεί αυτονόητο ότι καμία λαϊκή οικογένεια δε πρόκειται υπό κανένα όρο να μείνει στο σκοτάδι.

Ο αγώνας  συνεχίζεται ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης- ΕΕ- Κεφαλαίου. Μας αφορά όλους, όλοι να μπούμε στον αγώνα. Για να μην μείνει κανένας χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς τα απαραίτητα. Με ταξική αλληλεγγύη, για ένα κίνημα ισχυρό που θα συγκρούεται και θα εμποδίζει τα βάρβαρα μέτρα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου