Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡO ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝH ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
( Τηλ. 22920-25328 , 6984928944,  6980999025,   6974010107 )
mail. eklgr@otenet.gr
Λαύριο 3 Δεκέμβρη 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Τις λάμπες προπανίου κάποιοι συνάνθρωποι μας τις επαναφέρουν μην μπορώντας να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Αυτό ήταν το απάνεμο λιμάνι της Ευρώπης όπου θα είχαμε αειφόρο ανάπτυξη και θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια; Καιρός να ακούσουμε επιτέλους αυτούς  που μας έλεγαν εδώ και χρόνια  για καπιταλιστική ανάπτυξη και καπιταλιστική κρίση, που κάποιοι δυστυχώς του λοιδορούσαν και συνεχίζουν ακόμα να μην ακούν!!  
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡO
 ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝH ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Η ανώνυμη εταιρεία, ΔΕΗ, έχει αποθρασυνθεί και παίρνει αμπάριζα όποιον βρει. Του κόβει το ρεύμα μην εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι απλήρωτος ο λογαριασμός. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι, εργολαβικό συνεργείο πήγε σε δύο σπίτια στην περιοχή θηραϊκά και έκοψε το ρεύμα σε έναν οικοδόμο με σοβαρά προβλήματα υγείας, για τουλάχιστον δύο χρόνια άνεργο και σε μια γυναίκα μόνη, άνεργη,   με τέσσερα παιδιά και με την μάνα της με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής,(Λ.Ε.Λ) καταγγέλλει την στάση της ΔΕΗ Α.Ε που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εισπράξει τους λογαριασμούς των ανέργων και των αναπήρων. Λογαριασμοί που πολλές φορές δεν ξεπερνάνε τα 300 ευρώ.  Μια εταιρεία που έχει αυξήσει τα κέρδη της κάτω από τον εκβιασμό και την τρομοκρατία της διακοπής ρεύματος στα λαϊκά στρώματα.
Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής, δεν θα επιτρέψει να μείνει καμία οικογένεια στο σκοτάδι. Καλεί όποιον έχει πρόβλημα με την ΔΕΗ να έρθει σε επαφή με την Λ.Ε.Λ και να μην σκύψει το κεφάλι, να αγωνιστεί για φτηνό ρεύμα για όλο τον λαό. Σήμερα που το ρεύμα παράγεται με σύγχρονη τεχνολογία, που τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες έχουν γεμίσει τον κόσμο, το ρεύμα πρέπει να είναι το πιο φτηνό αγαθό. Το εμπόδιο που υπάρχει και δεν επιτρέπει  να απολαμβάνουμε το αγαθό που λέγεται ρεύμα χωρίς άγχος, αν θα μας το κόψουν, είναι ο καπιταλισμός, η ελευθερία της αγοράς και οι μηχανισμοί του (βλέπε ΕΕ, ΔΝΤ, κυβερνήσεις). Μικρό εμπόδιο αν ο λαός δράση συλλογικά με σκοπό την ανατροπή τους.   
Καλούμε την ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ ή όπως αλλιώς λέγεται να αλλάξει τακτική, να γίνει πιο λογική γιατί τα όριά μας εξαντλούνται και δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές αδιαλλαξίας, πάνω στην φτώχεια του λαού.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου